Maślanka z Mazur
Od niej wszystko się zaczyna. Doskonale komponuje się w zimnych koktajlach, daniach wytrawnych i zupach. Wspaniale smakuje też solo, zimna i orzeźwiająca, najlepiej gasi pragnienie w upalne dni.
Wysoka zawartość wapnia.
Szklanka** maślanki dostarcza 40 % dziennego zapotrzebowania na wapń.
**250 ml
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 8
nowe opakowanie. smak, który doskonale znasz
oryginalna maślanka z Mazur - z najczystszych regionów Polski, pyszna, tradycyjna, zdrowa
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Tektura, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C081801
Wybierając produkty certyfikowane FSC pomagasz dbać o lasy na świecie.
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Maślanka z Mazur
Od niej wszystko się zaczyna. Doskonale komponuje się w zimnych koktajlach, daniach wytrawnych i zupach. Wspaniale smakuje też solo, zimna i orzeźwiająca, najlepiej gasi pragnienie w upalne dni.
Wysoka zawartość wapnia.
Szklanka** maślanki dostarcza 40 % dziennego zapotrzebowania na wapń.
**250 ml
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Opakowanie nadające się do recyklingu
opakowanie wyrzuć do żółtego pojemnika
Opakowanie opróżniaj do ostatniej kropli, składaj karton i wyrzucaj do żółtego pojemnika.
Głębokość - 75
Szerokość - 74
Wysokość - 237
Oznaczenie materiału - 81 - Papier i tektura/plastik
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
Spółdzielnia Mleczarska, „MLEKPOL" w Grajewie
Country of Origin - Polska
Maślanka Mrągowska naturalna.
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Należy spożyć do: termin przydatności do spożycia, który również jest numerem partii produkcyjnej podane na górze opakowania.
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +8 °C. Chronić przed światłem.
Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godz. w temperaturze od 0 °C do +8 °C.
Całe opakowanie - Nadające się do recyklingu